Підтримати | WWF ukraine
© Bogomaz Conservation Photography / WWF Ukraine

СТВОРЮЙТЕ ПОЗИТИВНІ ЗМІНИ РАЗОМ З WWF

Ми не можемо повернути час назад та змінити наслідки своєї діяльності. Але якщо ми працюватимемо разом, то здатні попередити ще більші втрати для довкілля і допомогти відновити природу нашої Планети.

Експертні команди WWF працюють у більш ніж 100 країнах заради відновлення природного світу. Разом з мільйонами прихильників ми стали "адвокатами" для найважливіших екосистем – коралових рифів, тропічних лісів, льодовиків та вільнотекучих річок, а також для рідкісних тварин, які не можуть постояти за себе.

ПІДТРИМАТИ ДІЯЛЬНІСТЬ WWF-УКРАЇНА

В Україні WWF реалізує проекти для:
  • збереження старовікових лісів і впровадження сталого лісогосподарства
  • відновлення природних ландшафтів для запобігання водній кризі
  • збереження рідкісних тварин і створення основи національного моніторингу видів, без якого неможливий їх захист
Ваш внесок у діяльність WWF-Україна буде використаний для підтримки нашої роботи там, де це найбільше необхідно на цей час.

ПІДТРИМАТИ ПРОГРАМУ "ВРЯТУЄМО РИСЬ"

П’ятирічна програма WWF-Україна, яка передбачає моніторингові дослідження популяції рисі в Карпатах і на Поліссі, збереження середовища її існування, а також роботу з природоохоронцями, лісниками, мисливцями, місцевими громадами і туристами, посилення правозастосування для охорони виду.

Дізнатись більше

Ррррр..дякуємо!

ПІДТРИМАТИ ПРОГРАМУ "Вільні річки України. Let it flow!"

Програма розрахована на кілька років і передбачає дослідження та збереження природного стану цінних заплав річок, демонтаж застарілих гідроспоруд задля відновлення вільної
течії, шляхів міграції та місць нересту риб.

Дізнатись більше

Let it flow! :)