Our News

Успішне завершення фандрайзингової частини кампанії “300 км шляху до кохання та порятунку зубрів”

Команда WWF-Україна місяць назад запустила фандрейзингову кампанію, яка розповіла про кохання на відстані, подарувала надію та дала можливість долучитись до відновлення тварин Червоної книги України. За останні тижні нам разом вдалось закрити збір та отримати необхідну суму для реалізації проєкту з переміщення 2 самців зубра з Вінниччини на Київщину.

Попереду ще багато роботи, але завдяки розголосу та небайдужості громадськості нам вже вдалось отримати низку відповідних дозволів. Цей процес триває, але ми вже узгоджуємо детальний план наступних кроків, та будемо інформувати вас про наші дії у цьому нелегкому, але такому важливому шляху.

У XVII–XIX століттях існування зубрів вже було під загрозою через надмірний неконтрольований промисел і браконьєрство. Проте сьогодні ми показуємо приклад свідомого суспільства, який своїми діями піклується та зберігає біорізноманіття України.  Любов до природи — частина української національної ідентичності, разом ми зможемо відновити те, що забрала війна.

Висловлюємо подяку кожному українцю, який долучився до нашої кампанії донатом або поширенням історії. Дякуємо кожному небайдужому іноземцю, для якого історія українських зубрів стала близькою. Особливо тішимось підтримці та сприянню WWF Polska та Avesta Municipality.

Кохання не має і точно не буде на відстані!

Стежте за діяльністю WWF-Україна:

Сайт https://wwf.ua (WWF-Ukraine)

Facebook facebook.com/wwfukraine (WWF-Україна)

Instagram instagram.com/wwf_ukraine (WWF_Ukraine)

Telegram https://t.me/wwfukraine (@wwfukraine)

Про WWF-Україна

Всесвітній фонд природи WWF-Україна — представництво однієї з найвпливовіших та найбільших незалежних природоохоронних організацій у світі — WWF (Всесвітній фонд природи). Місія WWF — зупинити деградацію природних систем планети та побудувати майбутнє, у якому людина житиме в гармонії з природою.

Поділіться цим!

Допоможіть нам поширити інформацію