Privacy policy WWF-Ukraine | WWF ukraine
© Disney Nature

Політика конфіденційності WWF-Україна

Конфіденційність відвідувачів нашого веб-сайту https://wwf.ua  дуже важлива для нас, і ми прагнемо її захищати. Ця політика конфіденційності (надалі – “Політика”) пояснює, що ми будемо робити з вашою особистою інформацією.

Ця Політика поширюється тільки на інформацію, зібрану на нашому веб-сайті https://wwf.ua, тому ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст веб-сайтів третіх сторін.

1. ТЕРМІНИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ

1.1. “Веб-сайт” (надалі – “Сайт”) – інформаційний ресурс в мережі Інтернет, який розміщений за адресою https://wwf.ua та містить текстову, графічну та іншу інформацію, яка сприймається як єдине ціле, та підтримується комплексом системних програмних засобів.

1.2. “Власник Сайту” (надалі – “Власник”) - ГС "ВСЕСВІТНІЙ ФОНД ПРИРОДИ УКРАЇНА", який є володільцем та розпорядником персональних даних Користувачів Сайту.

1.3. “Користувач” – будь-яка фізична особа, яка коли-небудь здійснювала доступ до Сайту та досягла віку, допустимого для акцепту Угоди користувача розміщеної на Сайті та цієї Політики.

1.4. “Персональні дані” – відомості чи сукупність відомостей про Користувача, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

1.5. “Послуги” (сервіси Сайту) – будь-які послуги, які пропонуються на Сайті Власника та включають у себе, але не обмежуються послугами  створення платформ для комунікації з бізнесом та нових форматів матеріалів та спецпроектів, створення та підвищення якості контенту для читачів Користувачів, відео продакшн, галузеві спецпроекти, пряма реклама тощо.

2. ЗБІР ТА ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

2.1. Використання Сайту не вимагає реєстрації та/або авторизації та безпосереднього надання персональних даних, які можуть ідентифікувати Вас, крім випадку передбаченого

2.2. При використанні Сайту ми можемо здійснювати автоматичний збір інформації, пов’язаної із використанням Вами Сайту.

2.3. Ми можемо збирати, зберігати та використовувати такі типи Ваших персональних даних:

2.3.1. інформацію, таку як ім’я та адреса електронної пошти, які Ви вводите для встановлення підписки на наші електронні листи та / або інформаційні бюлетені;

2.3.2. будь-яку іншу особисту інформацію, яку Ви надсилаєте нам.

2.5. Перш ніж повідомляти нам особисту інформацію іншої особи, Ви повинні отримати згоду цієї особи як на розголошення, так і на обробку цієї особистої інформації відповідно до цієї Політики.

2.6. Ми збираємо лише ті персональні дані, які свідомо та добровільно надані Вами, як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог чинного законодавства України є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки.

2.7. Ми гарантуємо, що не будемо продавати або здавати в оренду особисті дані Користувача третім сторонам, крім випадків коли розкриття Ваших персональних даних необхідне для виконання вимог чинного законодавства України.

2.9. Ми не збираємо та не обробляємо інформацію про Ваші персональні дані щодо расового або етнічного походження, політичних, релігійних або світоглядних переконань, членства в політичних партіях та професійних спілках, засуджень до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України “Про захист персональних даних”).

3. ОБРОБКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

3.1. Місце зберігання та обробки персональних даних знаходиться за адресою: Україна, м. Київ, вул. Раїси Окіпної, 4, офіс 170

4. МЕТА ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

4.1. Ми можемо використовувати Вашу персональну інформацію з метою:

4.1.1.адміністрування нашого Сайту;

4.1.2. відправлення Вам не маркетингових комерційних комунікацій;

4.1.3. надсилати Вам сповіщення електронною поштою, у випадку якщо Ви підписані на сповіщення електронною поштою;

4.1.4. надсилати Вам нашу електронну розсилку, у випадку якщо Ви підписані на електронну розсилку. Також Ви можете повідомити нас у будь-який час, якщо Вам більше не потрібна електронна розсилка;

4.1.5. розгляд запитів та скарг, зроблених Вами або про Вас стосовно нашого Сайту;

4.1.6. та інші види використання, які відповідають законодавству України.

4.2. Якщо Ви виявили бажання надати персональну інформацію для публікації на нашому Сайті, ми опублікуємо та використаємо цю інформацію відповідно до дозволу та/або ліцензії, які Ви надаєте нам.

4.3. Ваші налаштування конфіденційності можуть використовуватися для обмеження публікації Вашої інформації на нашому Сайті та можуть бути скориговані за допомогою контролю конфіденційності на Сайті.

4.4. Ми не будемо без Вашої прямої згоди надавати Вашу особисту інформацію будь-якій третій стороні для будь-яких інших цілей, крім випадків передбачених чинним законодавством України.

5. ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

5.1. Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.

6. ВЗАЄМОДІЯ ВЛАСНИКА З ТРЕТІМИ СТОРОНАМИ СТОСОВНО ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

6.1. Ми не здійснюємо передачу персональних даних третім сторонам, крім випадків, коли така передача є вимогою чинного законодавства України, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в цій Політиці. Ми розуміємо, що особиста інформація є цінністю і невід'ємним змістом, в тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, тому вживаємо всіх можливих заходів для захисту Вашої особистої інформації.

6.2. Доступ до Ваших персональних даних можуть мати наші уповноважені працівники, які надали згоду на забезпечення конфіденційності персональних даних Користувачів, а також треті сторони, які надають нам послуги з підтримки і адміністрування Сайту, інші послуги, пов’язані із здійсненням Власником господарської діяльності. Наші уповноважені працівники та/або треті сторони на підставі укладених з нами договорів зобов’язуються дотримуватись усіх вимог чинного законодавства України щодо захисту персональних даних Користувачів та їх конфіденційності.

6.3. На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході по посиланню на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти поширюватися не буде. У зв'язку з чим, ми рекомендуємо Вам переглядати політику в сфері конфіденційності і персональних даних кожного веб-сайту перед тим, як передавати будь-які персональні дані, за якими Вас можуть ідентифікувати.

6.4. Особиста інформація, яку Ви публікуєте на нашому Сайті може бути доступною через мережу Інтернет в усьому світі. Ми не можемо запобігти використанню та нецільовому використанню такої інформації третіми сторонами в інших країнах.

7. ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

7.1. Ми використовуємо загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення, але ми не гарантуємо абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза межами нашого регулювання.

7.2. Ми забезпечуємо застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

7.3. Ми маємо право поширювати персональні дані без Вашої згоди у випадку визначеному чинним законодавством України, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

8. УМОВИ ДОСТУПУ ДО ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

8.1. Порядок доступу до персональних даних третіми сторонами визначається умовами згоди Користувача, наданої Власнику на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.

8.2. Ви маєте право на одержання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб'єкта відносин, пов'язаних з персональними даними, за умови зазначення прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання (місця перебування) і реквізитів документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає запит, крім випадків, установлених чинним законодавством України.

8.3. Доступ до даних про себе здійснюється безоплатно. Відстрочка доступу до своїх персональних даних не допускається. Відстрочка доступу до персональних даних третіми сторонами допускається у разі, якщо необхідні дані не можуть бути надані протягом тридцяти календарних днів з дня надходження запиту. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у запиті, не може перевищувати сорока п'яти календарних днів.

8.4. Повідомлення про відстрочку доводиться до відома третьої особи, яка подала запит, у письмовій формі з роз'ясненням порядку оскарження такого рішення.

8.5. Відмова у доступі до персональних даних допускається, у порядку визначеному чинним законодавством України, якщо доступ до них заборонено згідно із Законом України “Про захист персональних даних”.

8.6. Рішення про відстрочення або відмову у доступі до персональних даних може бути оскаржено до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або суду.

9. ВАШІ ПРАВА, ЯК КОРИСТУВАЧА (СУБ’ЄКТА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ)

9.1. Ви, як Користувач (суб’єкт персональних даних) маєте право:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження Власника або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим особам, крім випадків, встановлених Законом України “Про захист персональних даних”;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх сторін, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених Законом України “Про захист персональних даних”, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред’являти вмотивовану вимогу Власнику із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних Власником, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять Вашу честь, гідність та ділову репутацію;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення чинного законодавства України про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

10. ЗМІНА ПОЛІТИКИ

10.1. Ми залишаємо за собою право публікувати окремі примітки про конфіденційність, а також у будь-який час змінювати та/або доповнювати зміст Політики на власний розсуд.

10.2. У випадку внесення істотних змін до Політики ми розмістимо повідомлення на Сайті та зазначено термін набрання цими змінами чинності. Якщо протягом зазначеного терміну Ви не відмовитеся від прийняття цих змін в письмовій формі, це означатиме, що Ви погодились з відповідними змінами Політики.