Що ми можемо зробити? | WWF ukraine

Ми повинні змінитися!

Надзвичайно важливо, щоб ми зменшили наші викиди тепличних газів.

Ми можемо досягти цього, насамперед, шляхом збереження енергії (збережена енергія - це енергія, що не повинна бути вироблена). Україна має великий потенціал збереження енергії. Через те що, до того ж, вартість енергії продовжує зростати, економія енергії означає також економію грошей - і збереження планети.

Ми, також, можемо перейти на чисті, поновлювані джерела енергії, наприклад, енергія землі, вітру, сонця й води. Біомаса, синтезована в наших лісах і в сільському господарстві, також є альтернативним шляхом виробництва енергії.

України має чудові можливості для збереження енергії й використання поновлюваних джерел енергії - давайте скористаємося ними!

A solar panel is one way of helping curb climate change.
© WWF/ Adam OSWELL
Сонячні панелі - джерела "зеленої" енергії.
© WWF/ Adam OSWELL
The project uses an innovative new low-energy pre-fabricated polystyrene building block that has ...
© One Planet Living
Ефективна теплоізоляція повинна зменшувати втрати енергії.
© One Planet Living
WWF's Climate Solutions report identifies six key solutions to the problem of meeting global energy demand without damaging the global climate.