WWF шукає регіонального координатора з економіки природокористування | WWF ukraine
WWF шукає регіонального координатора з економіки природокористування

Posted on 04 February 2019

Дунайсько-Карпатська програма Всесвітнього фонду природи WWF відкриває вакансію на посаду регіонального координатора з економіки природокористування. Завданням фахівця буде сприяння реалізації стратегії WWF у Центральній та Східній Європі, зокрема забезпечення бізнес-складової природоохорони, допомога команді в побудові та впровадженні ініціатив у сфері сталих джерел доходу, налагодження як внутрішніх процесів в команді, так і розбудова зовнішніх партнерських взаємовідносин в регіоні.

Повний робочий день.

Локація — Болгарія, Угорщина, Румунія, Словаччина чи Україна (перевага буде надана кандидату, що проживає у столицях зазначених країн).

Дедлайн подачі — 31 березня 2019 року.

Деталі вакансії — дивіться за посиланням.

Дунайсько-Карпатська програма Всесвітнього фонду природи створена у 1998 році з метою координування діяльності WWF у країнах басейну Дунаю та регіону Карпатських гір, а саме — Україні, Молдові, Румунії, Болгарії, Сербії, Словаччині, Чехії та Словенії. Нині у  команді близько 160 фахівців.

Вакансія в WWF